Meedoen

Ben jij maatschappelijk betrokken? En wil jij naast je studie jezelf ook op andere manieren blijven ontwikkelen? happyChaos organiseert al bijna twintig jaar maatschappelijk debat en biedt iedereen die mee wil doen de kans om verschillende kwaliteiten te ontwikkelen. Vergader mee over onderwerpen, zet nieuwe projecten op, ontwikkel organisatietalenten en/of leer openbaar spreken. Ervaring is absoluut geen must, enthousiasme wel!

happyChaos is een debat- en evenementenorganisatie die al bijna 20 jaar bestaat. Wij komen wekelijks bijeen om de actualiteit te bespreken. Daarnaast organiseren wij drie evenementen per jaar waarin een thema zowel inhoudelijk als creatief (via dans, theater, spoken word, etc.) wordt uitgeplozen. Kijk op www.happychaos.nl om een indruk te krijgen van wie wij zijn en wat voor een evenementen wij hebben georganiseerd.

Als commissielid kan je je met allerlei verschillende aspecten van het organiseren van evenementen bezighouden. Onderwerpen uitwerken, je creativiteit laten gaan op het aankleden van een locatie, fondsenwerving of de beste marketingstrategie ooit bedenken: het kan allemaal!

Lijkt je dit wat? Stuur dan een mailtje aan bestuur@happychaos.nl en wie weet zien we je op de volgende vergadering!

happyChaos vergadert elke woensdag om 19.00 in de Stadsschouwburg Amsterdam.